Foto van ‘aanranding’ Taylor Swift uitgelekt

Herinner je je het kontknijp-incident van Taylor Swift nog? De zangeres spande destijds een rechtszaak aan tegen de Aust...

Lees ook

Herinner je je het kontknijp-incident van Taylor Swift nog? De zangeres spande destijds een rechtszaak aan tegen de Australische dj David Mueller, die zijn handen onder haar rokje stak en haar bij haar achterwerk greep. De blondine deed er alles aan om ervoor te zorgen dat de beelden van het moment niet naar buiten zou komen, maar dat is helaas niet gelukt.

Het incident

In de rechtbank vertelde Taylor eerder al wat er exact gebeurde. “Toen hij me vastpakte bij mijn billen, was ik geschokt. Ik wist nauwelijks meer wat uit te brengen. Het was net alsof iemand het licht van mijn persoonlijkheid uitschakelde.” Volgens de zangeres wist de man heel goed waar hij mee bezig was. “Hij ging onder mijn rokje en greep naar mijn achterwerk. Het lijkt erop dat hij bewust het moment heeft afgewacht waarop de foto genomen moest worden.” David raakte zijn baan kwijt na de beschuldigingen. De twee zijn momenteel verwikkeld in een rechtszaak.

De foto

Taylor had de rechtbank van de Amerikaanse staat Colorado verzocht om de foto niet openbaar te maken. Het zou de jury kunnen beïnvloeden en als ‘sensatie’ in de media belanden. “Het is onmogelijk om aan de foto te zien of die voor of na de handtastelijkheden is gemaakt. Maar ik was er zelf bij. Dus ik voelde het. Ik zag dat niet pas achteraf op de foto”, voegt de 26-jarige celeb nog toe. Je ziet het beeld hieronder:

Lees ook: Deze tweet van Calvin Harris zag niemand aankomen

Bron: TMZ, AD, Beeld: Getty

Laatste nieuws

Zie ook