De Kardashian Kompilatie

De Kardashians en Jenners: either you love ‘em or you hate ‘em. Maar zelfs als ze het bloed onder je nagels va...

Lees ook

De Kardashians en Jenners: either you love ‘em or you hate ‘em. Maar zelfs als ze het bloed onder je nagels vandaan halen, wil je altijd weten wat ze weer hebben uitgevreten. Want ja, er is altijd wel wat aan de hand in Kardashian-land. Daarom de Kardashian Kompilatie!

Heeft Kim haar bodyguard ontslagen?

De bodyguard van Kim Kardashian, die in het nieuws kwam omdat hij haar niet kon helpen toen ze in Parijs werd overvallen, lijkt een andere baan te hebben. Dat meldt TMZ. De showbizzsite spotte de man, genaamd Pascal Duvier, bij de opnames van een videoclip van Fergie, een van de leden van Black Eyed Peas. Pascal was sinds 2012 in dienst bij Kim. De realityster liet recent nog weten dat de beveiliger niet voor zijn baan hoefde te vrezen. Zou ze toch van gedachten veranderd zijn?

Khloé Kardashian onder vuur door outfit

Toen Khloé Kardashian een foto deelde van haar outfit kreeg ze niet de reacties die ze had verwacht. De realityster droeg een jasje met legerprint en een t-shirt met de tekst ‘army’. Het beeld schoot bij een aantal fans in het verkeerde omdat de blondine ‘m deelde tijdens Veteran’s Day. “Ik vind het puur respectloos dat je een ‘army’ shirt draagt, terwijl ik zeker weet dat je geen enkele man of vrouw uit het leger kent”, aldus een van haar volgers. Andere vragen zich af wat de volgende stap zal zijn. “Een uniform?”, antwoord een van hen.

‘Een van Kim’s grootste beauty-geheimen is onthuld’

Het lijkt erop dat Kim Kardashian lange tijd een groot beauty-geheim verborgen heeft gehouden. InTouch schrijft namelijk dat haar haar nep is. En nee, niet alleen door het gebruik van hair extensions of een pruik. “De waarheid is dat ze eigenlijk kaal werd door het gebruik van te veel hair extensions, dus ze heeft een haartransplantatie gehad”, onthult een insider. En dat is zeker niet alles. De bron laat ook weten dat Kim’s billen hartstikke nep zijn. Die zouden ‘vol zitten met implantaten’.

Rob en Blac Chyna nemen dochtertje mee naar huis

Rob Kardashian en Blac Chyna hebben hun dochtertje Dream Renée Kardashian mee naar huis genomen en werden gespot toen ze het ziekenhuis verlieten. De kleine spruit bleef na de bevalling twee dagen in het ziekenhuis. Dream is het eerste kindje van het stel. Blac heeft al een zoontje, King, uit een eerdere relatie van Tyga.

Bron: TMZ, IntouchWeekly, Telegraaf, HollywoodLife, Beeld: Instagram

Laatste nieuws

Zie ook