Iedereen heeft het over de handen van Madonna

In juli kwam het nieuws naar buiten dat de 58-jarige Madonna een bijzondere behandeling had ondergaan: ze liet haar hand...

Lees ook

In juli kwam het nieuws naar buiten dat de 58-jarige Madonna een bijzondere behandeling had ondergaan: ze liet haar handen strak trekken, zodat er geen rimpels en lijntjes meer zichtbaar waren. Maar het resultaat bleef niet lang zichtbaar, blijkt nu.

Terug naar toen

De handen van de zangeres waren voorheen -zoals ze zelf zei- oud, rimpelig, grauw en doorlopen met aderen. Maar na de behandeling die bestond uit vochtinbrengers en een vloeistof die er voor zorgde dat de huid soepeler werd, zagen de handjes van Madonna er weer jeugdig en perfect uit.

Toch kon de zangeres niet erg lang genieten van haar ‘nieuwe’ handen. Gisteren werd Madonna gespot tijdens de UFC kampioenswedstrijd en daar waren niet alleen de ogen gericht op het gevecht, maar ook op de handen van de blondine. Vergeleken met haar gezicht dat hier en daar bijgespoten is, zijn haar handen een stuk ouder. Je ziet de foto’s HIER.

Lees ook: Dronken Madonna steelt show tijdens kunstexpositie

Bron: Daily Mail Beeld: Getty

Laatste nieuws

Zie ook