Moeder doet bizarre uitspraken over haar zoon, die seriemoodenaar is

Een community in South Carolina was meer dan geshockeerd toen bekend werd dat één van hun inwoners, Todd Kohlhepp, zich...

Lees ook

Een community in South Carolina was meer dan geshockeerd toen bekend werd dat één van hun inwoners, Todd Kohlhepp, zich schuldig heeft gemaakt aan een tal van moorden. Waarvan sommigen zelfs meer dan 13 jaar onopgelost bleven. In een CBS Special komt zijn moeder, Regina Tague aan het woord en wil het een en ander rechtzetten over haar zoon.

Monster

Tague kan het niet verkroppen hoe de Amerikaanse media haar zoon neerzetten. “Todd is geen monster”, vertelt Tague aan presentator David Begnaud. “Hij komt daar niet eens bij in de buurt. Mijn zoon deed het niet voor zijn plezier, hij is gewoon misunderstood.” Kohlhepp is onlangs opgepakt omdat hij verdacht werd van de ontvoering van Kala Brown. De 30-jarige vrouw en haar vriend werden sinds augustus vermist. De vrouw is begin deze maand levend en vastgeketend als een hond teruggevonden in een containerwoning in de Amerikaanse plaats Woodruff, dat liet 7 News Boston destijds weten. De vrouw vertelde kort na haar bevrijding dat ze zag hoe Kohlepp haar vriend, Charlie Carver, voor haar ogen doodschoot en hem op zijn terrein begroef.

Politie

Waarom heeft hij haar vriend vermoord?”, vroeg Begnaud aan Tague. “Omdat hij heel naar deed en bijdehand werd.” Begnaud vervolgde met: “Waarom ketende hij dat meisje vast?”, waarop de moeder antwoordde: “Omdat hij op dat moment niet meer wist wat hij moest doen. Kala zag klaarblijkelijk dat Todd haar vriend om het leven bracht en hij wist niet meer wat hij met haar moest doen. Hij kon haar niet loslaten, want dan zou ze de politie inschakelen…”, besloot de vrouw. Radar Online meldde dat nadat Brown werd gered, Carvers lichaam al snel werd gevonden en werd geïdentificeerd. Na Kohlepps arrestatie moest de man laten zien waar hij alle andere lichamen heeft begraven.

Lees ook: Vrouw kreeg bleek in haar water om abortus te ondergaan

Bron: Radar Online, Beeld: iStockphoto

Laatste nieuws

Zie ook