Brace heeft vriendin ten huwelijk gevraagd!

Brace gaat trouwen! De zanger heeft zijn vriendin Isabella op het podium ten huwelijk gevraagd.JA!"Ruim 12 jaar geleden...

Lees ook

Brace gaat trouwen! De zanger heeft zijn vriendin Isabella op het podium ten huwelijk gevraagd.

JA!

“Ruim 12 jaar geleden leerde ik jou kennen. Vanaf moment 1 waren wij maatjes die aan elkaar gewaagd waren. Wij konden chillen, gek doen maar ook discussies voeren als een getrouwd stel. Wat haatte ik jou arrogante kop en kon jij mijn grote mond niet uitstaan. Jij leefde jou leven en ik die van mij. Maar op een of andere manier kruisden onze wegen altijd weer. Tot op een dag wij beide wisten dat we niet langer als vrienden door t leven wouden gaan”, schrijft Isabella op Instagram. “En nu 6 jaar later… kijk waar we vandaag de dag staan. En weet ik dat ik met niemand anders op deze aardbodem liever trouw dan mijn maatje, mijn discussiepartner, de vader van onze zoon, mijn grootste liefde.”

Het stel kent elkaar al 12 jaar en heeft samen een zoontje van 2, Miguel. Toch hebben ze de volgende stap nooit genomen, tot nu. Volgend jaar zullen ze elkaar het jawoord geven. Het grote moment is op film vastgelegd, zie hieronder.

Beeld: ANP

Laatste nieuws

Zie ook