Guilty pleasure: Wat je tóch wil weten

Lekker smullen met je dagelijkse dosis guilty pleasure! Van de Geordie Shore-cast tot Dave Roelvink, Barbie en Amanda Ba...

Lees ook

Lekker smullen met je dagelijkse dosis guilty pleasure! Van de Geordie Shore-cast tot Dave Roelvink, Barbie en Amanda Balk; elke dag zetten wij de meest grappige, opvallende en semi-interessante showbizz-nieuwtjes voor je op een rijtje. Heerlijk, toch?

Jan Kooijman gaat naar bed met Irene Moors
Jan Kooijman is de eerste gast van Irene Moors’ slaapshow Naar bed met Irene op SBS6. Naar bed met Irene is een live interviewprogramma waarin Irene speciale momenten uit het leven van de gast bespreekt. Anders dan de naam van de show doet vermoeden, liggen de presentatrice en de BN’ers ten tijde van de opnames niet in bed. Het publiek in de studio wel. “Ik verheug me op mijn ontzettend leuke gasten en ga live ontdekken of het beeld wat ik van ze heb, klopt met de werkelijkheid.”

Dave Roelvink geweigerd op schoolfeest
Dave Roelvink is niet welkom als dj op het Montessori College in Arnhem. De 22-jarige zou draaien op het schoolfeest, maar daar staken de ouders van de scholengemeenschap een stokje voor en maakten het heel duidelijk het niet op prijs te stellen dat Dave daar zijn opwachting zou maken. Tegen Roelvink loopt momenteel een rechtszaak. Hij staat terecht voor een juwelendiefstal en het verspreiden van een seksfilmpje dat hij maakte in een bubbelbad. Het meisje in het filmpje stelde hier geen toestemming voor te hebben gegeven.

Peter Jan Rens en Virginia krijgen eigen realityserie
Presentator Peter Jan Rens krijgt zijn eigen realityserie op RTL5. Dat heeft een woordvoerster van de zender gemeld. De serie is vanaf begin 2017 wekelijks te zien op de zender. Virginia van Eck, de vrouw met wie de 66-jarige Rens een 2-jarig kind heeft, zal ook in het programma te zien zijn. De focus van de serie ligt vooral op hun stormachtige relatie, aldus RTL.

Yolanthe showt blokjesbuik
Yolanthe zit lekker in haar vel en iedereen mag het weten (en zien). Op Instagram postte de presentatrice vandaag een foto waarop ze in de sportschool haar strakke lijn showt. “The pain you feel today will be the strength you feel tomorrow”, aldus Yo.

Bron: RTL, Shownieuws, Beeld: ANP, Instagram

Laatste nieuws

Zie ook