Hollywood Breakfast

Rise and shine! Wij geven jou elke dag de ins en outs over het celeb nieuws dat je gemist hebt terwijl je slie...

Lees ook

Rise and shine! Wij geven jou elke dag de ins en outs over het celeb nieuws dat je gemist hebt terwijl je sliep. Komen ze:

Tom Hiddleston met Taylor Swift look-alike gespot

Twee maanden na de breuk met Taylor Swift is Tom Hiddleston met een nieuwe blondine gespot. Enne, ze lijkt ook nog eens sprekend op de zangeres. Het zou om een UNICEF collega van de acteur gaan, maar fans vermoeden dat er meer speelt. Je ziet de foto’s hier.

Bella Hadid nieuwe gezicht Nike

Het zusje van Gigi Hadid hoort vanaf nu bij de Nike familie. Het sportmerk heeft haar gestrikt voor de #NewYorkMade-campagne, maakte Bella bekend op Instagram. Ze poseert op het kiekje trots bij een billboard van zichzelf en laat weten dat er binnenkort meer bekend wordt gemaakt.

Guess lanceert Holiday Dreams collectie

Voor je het weet staan de feestdagen alweer voor de deur, dus de stijlvolle, feestelijke en vrouwelijke Guess Holiday Dreams collectie komt als geroepen. De items bestaan uit opvallende stoffen als fluweel en faux fur en er komt veel borduurwerk in terug. Rood, zachtroze, marineblauw en goudgeel zijn de dominerende kleuren. Benieuwd? Klik hier.

Laatste nieuws

Zie ook