Bizarre theorie over overval op Kim Kardashian

Het is alweer ruim een maand geleden dat Kim Kardashian werd overvallen in haar appartement in Parijs. De weken daarna b...

Lees ook

Het is alweer ruim een maand geleden dat Kim Kardashian werd overvallen in haar appartement in Parijs. De weken daarna bleef het incident nog steeds het gesprek van de dag, maar ook waren er mensen die beweerden dat het hele gebeuren een opgezet plan was. Er is nu zelfs een hele bizarre theorie opgedoken.

Social media

Ook al heeft de realityster zich compleet afgesloten van social media en is haar laatste post op Instagram alweer van zes weken geleden, toch weet ze meerdere keren per week in het nieuws te komen. Ook heeft ze familie en vrienden die haar populaire app bijhouden.

En juist door de foto’s die broer Rob recentelijk op haar app publiceerde, komt het ene gerucht na het andere naar boven. Zo zou Kim op een foto van haar en dochter North zichtbaar een kleiner achterwerk hebben. De brunette staat over het algemeen bekend om haar opvallende billen, maar die zijn nergens meer te bekennen.

Bizarre theorie

Kim zou volgens Twitter-gebruikers dan ook de overval hebben gebruikt om haar kont te kunnen verkleinen. “Kim Kardashian heeft haar overval in scène gezet om zo tijd te krijgen om haar kont te verkleinen” en “Khloé zou ook een overval moeten faken, zodat ze net als haar zus een kontverkleining kan nemen” zijn een greep uit de ietwat harde reacties.

Wat denk jij? Is Kim gewoon uit een andere hoek gefotografeerd of heeft ze echt wat aan haar beroemde booty laten doen?

Bron: Uproxx Beeld: Instagram, Getty

Laatste nieuws

Zie ook