Hebben! Je kunt nu je eigen Timberlands customizen

Goed nieuws voor alle Timberland-liefhebbers! Jij kunt nu je eigen draai aan je Timberlands geven. Enne, bij het cu...

Lees ook

Goed nieuws voor alle Timberland-liefhebbers! Jij kunt nu je eigen draai aan je Timberlands geven. Enne, bij het customizen is niets onmogelijk.

Customizen

Timberlands zijn comfy, praktisch én stylish. Hoewel we de bekende laarzen van de grijze, bruine en zwarte tinten kennen, komt daar nu verandering in. Jij kunt nu je eigen Timberland schoenen customizen. En nee, het gaat niet simpelweg om het veranderen van de kleur. Van de veters tot de zool en van de stiksels tot de hak, je kunt het allemaal aanpassen. Kies je voor felroze of een tweekleurig ontwerp, it’s your choice. Wil je je personalized laarzen met je eigen initialen erop? Ook mogelijk. Vergeet niet de hashtag #DYOTIMBERLAND aan je eigen ontwerp te labelen, wil je kans maken op een plekje in de galerij op de website. Wil je inspiratie opdoen? Wij hebben de leukste customized Timberlands op een rijtje gezet.

Onlangs werden Timberlands ook in een nieuw jasje gestoken voor een exclusieve collectie van Marni voor Zalando. Benieuwd? Klik *HIER*.

Beeld: Getty

Laatste nieuws

Zie ook