Grazia’s Horoscoop

Jouw week volgens de sterren van 16 t/m 22 november 2016? Lees mee!RAM 21 maart - 20 aprilLast van je nek, pijn in je ru...

Lees ook

Jouw week volgens de sterren van 16 t/m 22 november 2016? Lees mee!

RAM 21 maart – 20 april
Last van je nek, pijn in je rug, vermoeide ogen, pijnlijke handen. En je weet dondersgoed waar het door komt, Ram: je zit de hele dag te zitten en naar een beeldscherm te staren, en dat is niet goed voor je goddelijke lijf. Bedenk een actieplan. Maak regelmatig een wandeling, doe genoeg dingen waar je computer niet voor nodig is en bewéég.

STIER 21 april – 21 mei
Een goed gesprek zet je deze week aan het denken. Wat wil je nou eigenlijk écht op carrièregebied? Je dacht dat je die vraag al jaren geleden had beantwoord toen je een studiekeuze moest maken, maar ziet nu in dat het een vraag is die je jezelf steeds moet blijven stellen. En in dit geval gaat het antwoord je waarschijnlijk verbazen.

TWEELINGEN 22 mei – 21 juni
Het is een enorm open deur die we hier intrappen, maar so it, je hebt het blijkbaar nodig. Stop met je blindstaren op wat je Facebook-vrienden allemaal doen! De één zit op Bali, de ander ook, want Bali is blijkbaar nogal populair, maar dat betekent niet dat jij een inadequaat mens bent en je leven niet voor elkaar hebt.

KREEFT 22 juni – 22 juli
Oké, even opletten. Als je een vriendin zou adviseren over de liefde, zou je dan zeggen dat iemand haar A) heel gelukkig moet maken of B) elke dag moet laten huilen? Lastig hè? Of nou ja, eigenlijk niet natuurlijk, maar het geeft wél aan dat er in jouw relatie iets een tikkie scheef zit. Ga werken aan je geluk, Kreeft. Vandaag nog.

LEEUW 23 juli – 23 augustus
We maken allemaal wel eens een foutje, Leeuw. En ook al wil je het liefste de tijd terugdraaien en doen of het probleem niet bestaat, er zit maar één ding op: je excuses aanbieden. Dat hoeft niet à la Lena Dunham in een Instagram- of Twitter-bericht, maar kan gewoon face to face. En eerlijk is eerlijk: dat is misschien nog wel enger.

MAAGD 24 augustus – 23 september
Je bent verliefd op een winterjas en je hebt gelijk ook, hij is prachtig. Je twijfelt alleen over de aanschafkosten. Maagd, je weet dat een winterjas ongeveer het enige is waar de meeste mensen je in zien in de winter, hè? Kopen dat ding! Je kunt met jezelf afspreken om alles wat je er ónder gaat aantrekken alleen afgeprijsd te kopen.

WEEGSCHAAL 23 september – 22 oktober
Het allerleukste aan voor jezelf beginnen, vind je het beginnen. Of eigenlijk, het voorbereiden van het beginnen. Je hebt wilde plannen, maar voordat je die daadwerkelijk gaat uitvoeren, wil je alles tot in detail op orde hebben. En hoe lang ben je daar nou al precies mee bezig, Weegschaal? Precies. Tijd voor actie.

SCHORPIOEN 23 oktober – 22 november
Je begint zo’n doordacht type te worden dat over iedere keuze die ze in het leven maakt bewust nadenkt. Voedsel gaat niet zomaar in je mandje, kleding wordt niet zomaar gekocht. En het staat je goed, al die bewustheid. Probeer alleen niet al te agressief je vriendinnen te overtuigen om ook te veranderen – zijn ze nog niet klaar voor.

BOOGSCHUTTER 23 november – 21 december
Er ligt een beer op de relatieweg. Deze week realiseer je je dat het er op begint te lijken dat jullie inmiddels een relatie met z’n drieën hebben: jij, je lief én de beer. En dat was niet helemaal hoe je de toekomst voor je zag. Toch maar weer honing inslaan, Boogschutter? Die beer moet toch een keer aan de wandel gaan.

STEENBOK 22 december – 20 januari
Iemand in je omgeving geeft je het gevoel dat je altijd op eieren moet lopen, want o wee als je iets doet wat hem of haar niet aanstaat. Deze week ben je er klaar mee. En terecht, dit kan zo niet langer. Je kunt er natuurlijk voor kiezen stilletjes weg te lopen, maar lekkerder is even flink wat eieren kapot te stampen.

WATERMAN 21 januari – 19 februari
Als je in de spiegel kijkt, zijn er wel dertig dingen die je kunt opsommen die je anders zou willen zien. Maar Waterman, de grootste verandering die je nodig hebt is niet fysiek, maar mentaal. Ga jezelf toch eens net zo leuk vinden als de mensen om je heen, en stop te focussen op alles wat ‘bleh’, ‘mwah’ en ‘hu’ is.

VISSEN 20 februari – 20 maart
Vis, als het je droom is ooit bij Humberto aan tafel te zitten, moet je er nu wel een keer werk van gaan maken. De beste man nodigt namelijk geen mensen uit die niets te vertellen hebben, dus het is tijd om je dromen om te zetten in daden en actie te ondernemen. Misschien hangt-ie volgend jaar aan de lijn.

Laatste nieuws

Zie ook