Grazia’s top 3. Best gelezen op dinsdag

De dag was weer goed gevuld met de buzz over celebs en grappige filmpjes. Maar welke stories werden door jullie het mees...

Lees ook

De dag was weer goed gevuld met de buzz over celebs en grappige filmpjes. Maar welke stories werden door jullie het meest gelezen? Komen ze:

1. Vrouw krijgt onaangename verrassing in Zara-jurk
Terwijl Cailey Fiesel dacht met een mooie aankoop van Zara thuis te komen, liep het iets anders dan verwacht. Toen ze de nieuwe jurk voor de eerste keer aantrok, deed ze een onaangename ontdekking.

2. Hoe caissières echt over je denken
Een bijbaantje in de supermarkt; het is iets waar we bijna allemaal mee zijn begonnen. Maar hoe is het nou om een caissière te zijn? Daily Mail ging het gesprek aan met verschillende verkoopmedewerkers. En nee, het draait echt niet alleen om het scannen van de producten. Van zeurende klanten tot kapotte producten, caissières moeten met een hoop dealen. Dit zijn de 8 dingen die elke caissière ongetwijfeld achter haar kassa denkt:

3. Shop: Het betaalbare rokje van model Romee Strijd
Hoewel we Romee Strijd regelmatig in jaloersmakende designeritems voorbij zien komen, bewijst haar recente Instagram-post dat ze ook bij betaalbare winkels shopt. We like!

Laatste nieuws

Zie ook