Hollywood Breakfast

Rise and shine! Wij geven jou elke dag de ins en outs over het celeb nieuws dat je gemist hebt terwijl je slie...

Lees ook

Rise and shine! Wij geven jou elke dag de ins en outs over het celeb nieuws dat je gemist hebt terwijl je sliep. Komen ze:

Bella Thorne kiest voor opvallende nieuwe haarkleur

Bella Thorne was toe aan iets nieuws aan verruilde haar oranje lokken voor een wel heel opvallend kleurtje. Op Instagram verscheen de actrice ineens met een rode coupe gecombineerd met groene punten. Enne, Bella was niet de enige. Ze ging de transformatie aan met haar oudere zus Dani.


Nick Jonas ontmoet pasgeboren nichtje

Onlangs werd bekend dat Kevin Jonas voor de tweede keer vader is geworden van een meisje, Valentina Angelina Jonas. Trotse oom Nick ging voor het eerst op bezoek bij zijn pasgeboren nichtje en dat leverde een wel heel schattig kiekje op. “Ik ben verliefd”, schreef hij bij de foto.

Zusje Miley Cyrus brengt eerste single uit

Net als Miley, werkt ook Noah aan een carrière in de muziekwereld. Zo heeft ze onlangs maar liefst twee platendeals getekend. Gisteren bracht ze haar eerste single Make Me (Cry) uit. Ze produceerde het nummer in samenwerking met de Engelse producent Labrinth. Enne, mocht Noah’s eerst nummer een hit worden, kan dat haar een bonus van ruim 1,3 miljoen euro opleveren.

Bron: Hollywood Life, RTL Nieuws, Beeld: Getty

Laatste nieuws

Zie ook