Mariah Carey lanceert eigen collectie met MAC Cosmetics

Het populaire make-up merk M.A.C. Cosmetics lanceerde begin deze maand al de nieuwe collectie voor de maand november, ma...

Lees ook

Het populaire make-up merk M.A.C. Cosmetics lanceerde begin deze maand al de nieuwe collectie voor de maand november, maar dat blijkt niet het enige goede nieuws te zijn. Het merk is namelijk ook een samenwerking aangegaan met een celebrity. En dat is dit keer niemand minder dan wereldster Mariah Carey.

Champagne

De zangeres kreeg vorig jaar al haar eigen lippenstift ‘Champagne’ en vertelde toen al groot fan te zijn van het make-up merk. “MAC is altijd al één van mijn favoriete make-up merken geweest”, vertelde ze. Haar eigen lippenstift was pas het begin, want nu krijgt de blondine haar hele eigen collectie.

Glamorous

De MAC Beauty Icon Collection bestaat uit verschillende lipsticks, oogschaduw, eyeliner en nog veel meer beauty producten. Aan de beelden te zien bestaat de collectie één en al uit glitter en glamour, precies zoals Mariah Carey zelf ook is. Dus heb je nog wat make-up nodig voor de feestdagen? Dan kan je bij deze collectie zeker je hart ophalen. Vanaf 8 december is de collectie online te verkrijgen. Wil je Mariah’s collectie liever in de winkel bekijken? Dan kan je tussen 15 december en 26 januari bij alle verkooppunten terecht. Dat wordt shoppen!

Lees ook: Zo bemachtig jij een gratis lipstick van MAC Cosmetics!

Een foto die is geplaatst door Sobi (@s0bi) op

Bron: Hollywood Life Beeld: Instagram, Istock

Laatste nieuws

Zie ook