Komt het ooit nog goed tussen Rachel en André Hazes Jr?

Dat André Hazes Jr. en zijn moeder Rachel niet met elkaar door een deur kunnen, is al lange tijd bekend. Zo is er al een...

Lees ook

Dat André Hazes Jr. en zijn moeder Rachel niet met elkaar door een deur kunnen, is al lange tijd bekend. Zo is er al een ruim een jaar een familieruzie gaande wegens geldzaken en de partnerkeuze van André. Of het nog ooit tot een verzoening zal komen, is nog maar de vraag.

Goedmakertje?

Zo heeft Rachel nog steeds niet haar kleinkind André Hazes III in de armen mogen sluiten. Ook zou ze geen geboortekaartje ontvangen hebben, terwijl Rachels vader wel uitgenodigd werd om kennis te maken met het pasgeboren jongetje. Dat de twee er na een jaar nog niet samen uit zijn gekomen, zou volgens een betrouwbare bron genoeg zeggen. “Nee, tussen Dré en zijn moeder komt het nooit meer goed. Althans, niet zolang hij een relatie heeft met Monique. Als die twee uit elkaar gaan, is er een kleine kans dat moeder en zoon elkaar ooit weer in de armen vallen, maar eerder niet”, vertelt de insider aan Story.

Dat André er hetzelfde over denkt, liet hij wel op de Buma NL Awards blijken. Terwijl hij vier prijzen in ontvangst mocht nemen, nam hij zijn moment om een aantal personen te bedanken. Zijn moeder kwam echter niet in het rijtje voor. “Normaal gesproken zeg ik: ‘M’n moeder’, maar die sla ik maar even over”, liet André weten.

Familieruzie

De twee besloten definitief een punt achter het contact te zetten nadat André een relatie kreeg met Monique Westenberg, die zestien jaar ouder is. Dat Monique steeds meer werk in André’s zangcarrière mocht overnemen, hielp ook niet mee. Meer daarover lees je hier.

Bron: AD, Beeld: ANP

Laatste nieuws

Zie ook