Guilty pleasure: Wat je tóch wil weten

Lekker smullen met je dagelijkse dosis guilty pleasure! Van de Geordie Shore-cast tot Dave Roelvink, Barbie en Amanda Ba...

Lees ook

Lekker smullen met je dagelijkse dosis guilty pleasure! Van de Geordie Shore-cast tot Dave Roelvink, Barbie en Amanda Balk; elke dag zetten wij de meest grappige, opvallende en semi-interessante showbizz-nieuwtjes voor je op een rijtje. Heerlijk, toch?

Huwelijk Sterretje van de baan

Tony, beter bekend als Sterretje van Oh Oh Cherso, heeft groot verdriet. De dj zou gaan trouwen met zijn verloofde Yildiz, maar is nu gedumpt, vertelt hij aan Story. Hij is naar eigen zeggen kapot van verdriet en heeft tijd nodig om de breuk een plekje te geven. “Het gevoel dat ze ooit voor me had was er gewoon niet meer”, zegt hij.

Barbie overladen met kritiek na borstvergroting

Gisteren postte Barbie, oftewel Samantha van der Plas, een foto van het moment dat ze net bijkwam van haar operatie. De realityster heeft haar voorgevel voor de vierde keer iets groter laten maken. En hoewel Samantha er zelf heel blij mee is, kreeg ze toch erg veel kritiek over zich heen op Instagram. ‘Je lijkt wel een plastic pop, hou er mee op’, ‘Triest om je zo toe te takelen’ en ‘Uiteindelijk lijk je echt een travestiet in plaats van een mooie vrouw’ zijn een greep uit de reacties. Zelf is Barbie gelukkig wel heel blij met het eindresultaat en schreef dan ook: “Je kan nu al zien dat het super mooi is”.

Winston Gerschtanowitz en Tjitske Reidinga verliefd in LINDA.

De presentator en actrice schitteren deze maand als verliefd koppel in de nieuwste editie van LINDA. De twee ontdekten dat ze elkaar eigenlijk al heel erg lang kennen. Tjitske vertelt in een interview met RTL Boulevard dat ‘Winnie’ in de klas met haar broertje heeft gezeten en al op jonge leeftijd de juiste looks had. Ook Winston is te spreken over de actrice, want volgens hem is zij de beste actrice van ons land. Tjitske ziet een samenwerking op het witte doek wel zitten. “Hij past zo in Gooische vrouwen. Het is gewoon een good old kakker”.

Kim Feenstra pikant in videoclip van Kenny B & Giocatori

Het model is te zien in de videoclip van ‘Parijs’. Kenny B en Giacatori maakten samen een nieuwe remix van het populaire lied, waarin de ‘frisse ochtend’ plaats maakt voor een ‘sexy ochtend’. Aan Shownieuws vertelt ze hoe ze het heeft ervaren. “Het is wel iets wat heel erg bij mezelf ligt. Een beetje sexy, een beetje rauw”. Ook geeft ze aan er niet heel veel moeite mee te hebben, omdat ze door haar modellenwerk al het een en ander gewend is. Volgens Kim valt het dan ook allemaal wel mee en zie je niet zo heel erg veel. Bekijk de video hieronder en oordeel zelf!

De Pfaffs krijgen woningen niet verkocht

De bekende familie uit België was jarenlang te volgen in de gelijknamige realityserie. Jean-Marie en Carmen Pfaff krijgen hun twee villa’s maar niet verkocht. De villa in Guyotdreef, het decor van de serie, staat al sinds 2009 in de verkoop en er waren zelfs geruchten dat de woning verhuurd zou worden als een soort Playboy Mansion, maar volgens de familie Pfaff was het gerucht totaal uit de lucht gegrepen. Interesse in één van de woningen? Dat wordt diep in de buidel tasten, want het zijn beslist geen koopjes.

Bron: Show, HLN.be, RTL Nieuws Beeld: Instagram, YouTube, ANP

Laatste nieuws

Zie ook