Kardashian Kompilatie

De Kardashians en Jenners: either you love ‘em or you hate ‘em. Maar zelfs als ze het bloed onder je nagels va...

Lees ook

De Kardashians en Jenners: either you love ‘em or you hate ‘em. Maar zelfs als ze het bloed onder je nagels vandaan halen, wil je altijd weten wat ze weer hebben uitgevreten. Want ja, er is altijd wel wat aan de hand in Kardashian-land. Daarom de Kardashian Kompilatie!

Kendall Jenner vertelt waarom ze Instagram heeft verwijderd

Kendall Jenner verdween vorige week onaangekondigd van Snapchat en de grote vraag was dan ook: waarom? Was ze gehackt? Was ze boos? In de stoel bij Ellen DeGeneres legt ze het uit. “Ik was gewoon toe aan een detox”, vertelt ze. “Ik wilde gewoon even een pauze.” Ze had het gevoel dat Instagram haar leven over begon te nemen. “Ik werd wakker en het was het eerste waar ik naar keek. En als ik ging slapen was het het laatste waar ik naar keek. Ik werd er te afhankelijk van, dus moest even afstand nemen. Maar ik kom terug.”

Kim vindt dat Kylie nog niet klaar is voor een kind

Kylie Jenner heeft nooit onder stoelen of banken geschoven dat ze op een dag kinderen wil met Tyga, maar als het aan grote zus Kim ligt, is die dag nog lang niet aangebroken. Een bron vertelt: “Kim heeft Kylie uitgelegd dat ze nog alle tijd in de wereld heeft om een familie te beginnen. Maar dat ze nu nog even moet wachten, omdat Tyga een financieel onstabiel verleden heeft.”

Laatste nieuws

Zie ook