Gaat Jennifer Anistons kinderwens eindelijk in vervulling?

Jennifer Aniston heeft nooit onder stoelen of banken gestoken dat ze graag kinderen wilde. Die kinderwens lijkt eindelij...

Lees ook

Jennifer Aniston heeft nooit onder stoelen of banken gestoken dat ze graag kinderen wilde. Die kinderwens lijkt eindelijk in vervulling te gaan. Althans, als we de Amerikaanse media mogen geloven.

Weeshuis

De 47-jarige actrice overweegt om een of meerdere kinderen te adopteren en zou vaak Mexicaanse weeshuizen bezoeken. Financieel draagt ze bij aan de opvanghuizen en ze regelt hulpmiddelen voor de kinderen, zo laten Radar Online en AOL weten. “Dit heeft geluk in haar leven gebracht en brengt haar heel dicht bij haar droom een eigen kind te hebben”, vertelt een insider aan RadarOnline. Diezelfde bron claimt dat de voormalig Friends-ster adoptie overweegt. “Ze wil zelfs een of meerdere kinderen mee naar huis nemen, zodat ze zich altijd een moeder kan voelen.”

Of toch niet?

Jennifer Anistons woordvoerder heeft inmiddels gereageerd op het nieuws en drukte deze geruchten meteen de kop in. “Jennifer Aniston bezoekt helemaal geen weeshuizen in Mexico en is ook niet van plan om een kind te adopteren… Radar Online heeft dit verhaal complete uit hun duim gezogen. In juli claimden ze ook dat Jennifer zwanger zou zijn van Justin. Ook hier is niets van waar.”

Bron: Radar Online, AD, AOL, Beeld: Getty

Laatste nieuws

Zie ook