Je haar blonderen, is het nou wel of niet slecht?

Het is najaar en dat vraagt om verandering. Er wordt nieuwe kleding gekocht, andere make-up gedragen en ook je kapsel is...

Lees ook

Het is najaar en dat vraagt om verandering. Er wordt nieuwe kleding gekocht, andere make-up gedragen en ook je kapsel is toe aan verandering. Grazia was afgelopen week op bezoek bij Cosmo Hairstyling aan de Zuidas, want wij wilden weten: Is je haar blonderen echt zo slecht als gezegd wordt?

Haarverhalen

We kennen allemaal de verhalen over het blonderen van je haar. Het zou je haar uitdrogen met als gevolg dat je lokken afbreken. Dat wil natuurlijk niemand. De Cosmo color expert legt uit: “Tegenwoordig wordt haar veel beter verzorgd, waardoor ook het blonderen van je haar niet meer zo’n enorme aanslag op je lokken is.”

Goed verzorgen

Door het gebruik van olaplex, een product dat beschadiging tijdens het kleuren voorkomt, en je haar goed verzorgen na het verven, wordt er alles aan gedaan om je haar zo gezond mogelijk te houden.

Uiteraard moet je uitgroei wel bijhouden. “Hoe vaak je je haar kunt kleuren is per persoon verschillend. Het ligt helemaal aan jouw type haar”, vertelt ze. Laat je daarom altijd goed adviseren door een hairstylist voordat je stappen onderneemt.

Lees ook: Deze 10 dingen moet je weten, volgens de kapper

Beeld: Istock

Laatste nieuws

Zie ook