#TBT met Monica Geuze

Het is weer #throwbackthursday. Niets is namelijk zo leuk als kiekjes uit de oude doos bekijken van de sterren. Deze kee...

Lees ook

Het is weer #throwbackthursday. Niets is namelijk zo leuk als kiekjes uit de oude doos bekijken van de sterren. Deze keer een foto van niemand minder dan Monica Geuze.

Fanbase

Ze is vlogger, dj, schrijfster en was ambassadeur tijdens de MTV Music Week. De 21-jarige werkt keihard om haar carrière zo succesvol mogelijk te maken en heeft dan ook een indrukwekkende fanbase. Na baantjes bij Bagels&Beans en kledingwinkel Abercrombie&Fitch, koos ze voor een carrière in de muziek en is ze met haar vlogs een echte hit op YouTube. Meiden én jongens die gillend gek worden zodra ze de brunette zien, is voor Monica dan ook niks nieuws meer.

Brother & sister

Met haar video’s op YouTube geeft ze haar fans een kijkje in haar leven. Van events tot aan optredens als dj, de camera gaat overal mee naar toe. Maar het allerleukste is misschien nog wel dat ze haar hart op de tong heeft en ze ook filmt als ze de hele dag in bed ligt na een heftige avond stappen. Ook haar broer Matthijs komt wel eens voor in haar vlogs, waarbij ze laten zien dat ze een echte broer-en-zus band met elkaar hebben. Het is dan ook haar broer die de throwback deelde via zijn Instagram. Cute!

Lees ook: Monica Geuze en Roxeanne Hazes samen naar de plastisch chirurg

Beeld: Instagram, ANP

Laatste nieuws

Zie ook