Help! Hoe krijgt deze vrouw haar kast open zonder dat de borden breken?

Internet is in de ban van een strikvraag. Een vrouw deelde op Facebook een foto van haar servieskast met de vraag: Hoe k...

Lees ook

Internet is in de ban van een strikvraag. Een vrouw deelde op Facebook een foto van haar servieskast met de vraag: Hoe krijg ik mijn kast open zonder de borden te breken?

Paniek!

Iedereen heeft weleens een paniek momentje in de keuken. Je bent bang dat je de oven aan hebt laten staan, laat per ongeluk het brandalarm afgaan of laat een glas vallen. Maar wat nou als je een stuk of 20 borden tegelijk laat vallen?

Die nachtmerrie werd voor een vrouw werkelijkheid toen alle borden in haar kast omvielen en tegen de deur schoven. Voordeel: geen kapotte borden. Nadeel: de kast kan niet meer open, want dan zijn ze wel kapot. Ai!

Tips

Vanuit de hele wereld reageren mensen om de vrouw een helpende hand te bieden. “Leg een dikke laag dekens op de vloer” en “Maak het glas daaronder kapot en duw de borden terug met je hand”, luidt onder andere onder het bericht. Maar ook: “Zorg er eerst voor dat je verzekering het dekt. En dan… Who cares!” Er was zelfs iemand die er een manier in zag om geld te verdienen: “Verkoop het aan een kunstgallerij onder de naam ‘Frozen in Time'”

Nu jij! Hoe zou jij het oplossen?

Beeld: iStock

Laatste nieuws

Zie ook