Wat hij voor, tijdens en na de seks denkt

Je hebt je vast weleens afgevraagd wat er allemaal door het hoofd van een man spookt als je samen met hem onder de laken...

Lees ook

Je hebt je vast weleens afgevraagd wat er allemaal door het hoofd van een man spookt als je samen met hem onder de lakens ligt. De Britse Glamour ging op onderzoek uit en wat ze als antwoord gaven zal je waarschijnlijk verbazen.

Voor…

De gedachten van een man verschillend nogal gedurende de seks. Grant Stoddard geeft aan dat de meeste mannen voornamelijk bezig zijn met wat er allemaal fout kan gaan. “De eerste keer dat ik seks had, was ik super onzeker en werd ik al gek bij de gedachte dat ik haar beha niet los kreeg. Ook wilde ik niet te enthousiast overkomen door mezelf als een Jack Russel te gedragen. Tegelijkertijd wilde ik ook gewoon de beste zijn die ze ooit had gehad”, aldus Grant over de gedachtes die door zijn hoofd schieten voordat hij überhaupt seks heeft.

Tijdens…

Maar wat gaat er nou door iemands hoofd tijdens de seks? Devin Gordon gaf antwoord: “Tuurlijk zijn we ook gefocust op het meisje, maar tegelijkertijd denk ik ook gewoon aan andere dingen. Maar ook dingen als ‘Waar is haar andere been? Wauw, mooie borsten! Ik hoop dat die jongen op de foto haar broer is’ schieten door ons hoofd. Het is gewoon heel moeilijk om alleen maar gefocust te zijn op alleen de seks.”

…en na de seks.

En dan, de vrijpartij is over en je ligt samen met de man in bed met wie je net hebt lopen rollebollen. Ben Mathis-Lilley vertelt wat er zoal door zijn hoofd spookt na de seks. “Tuurlijk is een man na een drukke dag super moe en wil hij heel graag slapen. Maar uiteraard is hij wel heel erg blij dat jij naast hem ligt, tenzij het natuurlijk een harteloos persoon is. Denk dus niet dat als we ’s ochtends vroeg uit bed springen, dat we geen interesse meer in je hebben.”

Lees ook: Real life: ‘Ik had 7 jaar geen sex, dit was wat er gebeurde toen ik het weer deed’

Bron: Glamour UK Beeld: Istock

Laatste nieuws

Zie ook