De Kardashian Kompilatie

De Kardashians en Jenners: either you love ‘em or you hate ‘em. Maar zelfs als ze het bloed onder je nagels vandaan...

Lees ook

De Kardashians en Jenners: either you love ‘em or you hate ‘em. Maar zelfs als ze het bloed onder je nagels vandaan halen, wil je altijd weten wat ze weer hebben uitgevreten. Want ja, er is altijd wel wat aan de hand in Kardashian-land. Daarom de Kardashian Kompilatie!

Kim Kardashian en Kylie Jenner echte moneymakers

De twee zussen staan dit jaar allebei in de lijst met reality stars die het meest verdienen van Forbes. Zo heeft Kim het afgelopen jaar ongeveer 51 miljoen dollar binnen geharkt en haar jongere zusje mocht zo’n 18 miljoen dollar op haar rekening bijschrijven. De twee verdienden het grootste deel van hun inkomen door Kims app Kim Kardashian: Hollywood en Kylie’s eigen make-up merk Kylie Cosmetics.

Kris Jenner wilde een andere naam voor haar kleindochter

Vorige week was het dan eindelijk zover: Rob en Blac Chyna mochten eindelijk hun dochter Dream in de armen sluiten. Dat het een bijzondere naam ging worden, dat was enigszins wel te verwachten. Oma Kris zou er alleen iets minder blij mee zijn, want volgens Hollywood Life zou zij de traditie om een naam met een ‘K’ te laten beginnen willen voortzetten. Toch zou granny Kris niet lang ‘boos’ zijn gebleven, want volgens haar is kleindochter Dream een echte droom die uit is gekomen.

Kendall Jenner moet zusje Kylie verraden

Het model was te gast bij James Corden in The Late Late Show. Tijdens het spel Spill Your Guts Or Fill Your Guts moest Kendall toch even slikken. Ze zou namelijk niet alleen te gast zijn, maar samen met haar zusje Kylie. Die meldde zich die ochtend ziek, maar dat geloofde James niet zomaar. En daar had hij zo zijn redenen voor, aangezien Kylie die dag gespot werd met zoontje van haar vriend Tyga. Kendall koos voor de veilige weg en koos ervoor om het vieze drankje te drinken in plaats van haar zusje Kylie te verraden.

Bron: Naughty gossip, Hollywood Life, Privé Beeld: Instagram, Getty

Laatste nieuws

Zie ook