Deze haartrend is bijzonder kleurrijk

Als je eerder van wat highlights of een natuurlijke balayage look bent, dan is deze trend misschien niet echt iets voor...

Lees ook

Als je eerder van wat highlights of een natuurlijke balayage look bent, dan is deze trend misschien niet echt iets voor jou. Maar als je van lekker opvallend en veel kleur houdt, dan wil je deze haarkleur zeker een keer proberen.

Glow in the dark

Zo wordt het zogenoemde rainbow hair een heuse trend volgens kappers, maar kan je tegenwoordig ook kiezen voor een glow in the dark coupe. Color expert Guy Tang uit Los Angeles deelde deze week wat foto’s van de bijzondere haarkleur op Instagram en kreeg al snel veel reacties op zijn posts.

Inspiratie

Op het eerste gezicht is het al een plaatje en heeft het wat weg van rainbow hair. Maar zodra je er ook nog eens een blacklight boven houdt, komen de kleuren pas echt tot leven. Omdat Guy zoveel positieve reacties op zijn posts op Instagram kreeg, maakte hij ook nog een speciaal filmpje voor zijn volgers.

Heb je dus behoefte aan wat meer kleur, dan past deze trend natuurlijk helemaal bij jou! Onder de hashtag #neonhairbattle vindt je nog veel meer inspiratie. Vindt je het nou net iets te heftig om permanent je haren in de glow in the dark kleur te verven, dan kan je natuurlijk altijd à la Kylie Jenner voor een pruik gaan.

Bron: Daily Mail Beeld: Istock

Laatste nieuws

Zie ook