Hollywood Breakfast

Rise and shine! Wij geven jou elke dag de ins en outs over het celeb nieuws dat je gemist hebt terwijl je...

Lees ook

Rise and shine! Wij geven jou elke dag de ins en outs over het celeb nieuws dat je gemist hebt terwijl je sliep. Komen ze:

Paris Hilton stemde op Donald Trump

Het is alweer ruim een week geleden dat Donald Trump de meerderheid van de kiesmannen voor zich had gewonnen en daarmee als nieuwe president van Amerika werd gekozen. Veel celebs spraken hun voorkeur qua presidentskandidaat openlijk uit, waarvan de meesten fan waren van Hillary Clinton. Paris Hilton hield haar lippen stevig op elkaar. “Mijn moeder heeft me geleerd om nooit over geld of politiek te praten”, vertelde ze aan TMZ. Toch klapt de blondine nu uit de school en heeft ze onthuld dat ze voor Trump koos. “Ik ken hem al sinds ik een klein meisje was, dus ja”. Is dat raadsel ook weer opgelost.

Nick Gordon schuldig aan dood Bobbi Kristina

Het was een diepe schok voor de familie, toen ze na Whitney Houston ook nog haar dochter Bobbi Kristina verloren. Bobbi overleed in juli 2015, nadat ze een halfjaar in een coma had gelegen. Net als haar moeder werd ook zij in bad gevonden. Uit onderzoek bleek dat het niet om een natuurlijke dood ging, maar het een combinatie van drugsgebruik en verdrinking was. Bobbi had destijds een relatie met Nick Gordon, die volgens haar familie iets met Bobbi’s dood te maken heeft gehad. En hoewel hij altijd heeft ontkend, oordeelde een rechter in Atlanta dat Nick verantwoordelijk kan worden gehouden voor de dood van Bobbi. En hij komt er niet zomaar mee weg, want hij zou haar familie maar naar verluidt 36 miljoen dollar moeten betalen.

Ex-geliefdes Jennifer Lopez en Marc Anthony zoenend gespot

Het tweetal was in totaal zeven jaar getrouwd, totdat ze in 2011 hun scheiding aankondigde. Jennifer en Marc hebben twee kinderen en zijn mede om die reden altijd goed bevriend met elkaar gebleven. Tijdens de Latin Grammy Awards zongen ze samen het nummer Olvídame y Pega la Vuelta, wat over het vergeven en vergeten van je ex gaat. Ook reikte Jennifer een award uit aan haar ex-man, waarna ze hem een zoen op de lippen gaf. Met dat vergeven en vergeten zit het dus wel goed!

Bron: Telegraaf, RTL Nieuws, NU.nl Beeld: Instagram, ANP

Laatste nieuws

Zie ook