Kylie Jenner lanceert nieuwe Puma sneaker

De jongste Jennertelg lijkt niet te stoppen. Na een kledingcollectie met haar zus Kendall, twee boeken én haar succesvol...

Lees ook

De jongste Jennertelg lijkt niet te stoppen. Na een kledingcollectie met haar zus Kendall, twee boeken én haar succesvolle make-uplijn Kylie Cosmetics, is Kylie ook nog eens het nieuwe gezicht van Puma.

Fierce

Hiermee treedt ze in de voetsporen van zangeres Rihanna. Een bron meldde destijds aan Us Weekly dat de samenwerking tussen Kylie en Puma weliswaar niet zo groots zal zijn als die van Rihanna met het merk. De taak van Kylie ziet er namelijk anders uit. Zij is brand advocate, wat betekent dat ze specifieke PUMA items promoot door middel van campagnes en haar persoonlijke kanalen. Toch staat er een flink bedrag tegenover. Zo zou Kylie, volgens een bron, minstens één miljoen dollar ontvangen.

Nu presenteert de 19-jarige wederom een nieuwe sneaker. Een lichtgewicht slip-on model genaamd de Puma Fierce KRM dat je zowel in, als buiten de sportschool kunt dragen, in drie verschillende kleuren, namelijk zwart, olijfgroen en bordeauxrood. Helemaal herfstproof, als je het ons vraagt!

Dit model niet your cup of tea? Wij zochten nog een paar leuke modellen voor je uit!

Shop!

Puma – €85

Puma – €80

Puma – €55,95

Puma – €87,95

Puma – €103,95

Puma – €100

Puma – €106

Puma – €113

Beeld: Puma

Laatste nieuws

Zie ook