Chrissy Teigen onthult waarheid achter post baby body’s van celebs

Chrissy Teigen en manlief John Legend verwelkomden zes maanden geleden dochter Luna Simone Stephens. Het sterrenkoppel i...

Lees ook

Chrissy Teigen en manlief John Legend verwelkomden zes maanden geleden dochter Luna Simone Stephens. Het sterrenkoppel is niet van hun roze wolk af te slaan en delen volop kiekjes van de kleine spruit op social media. Op haar allereerste moederdag, een maand na de geboorte van Luna, slingerde het model slash presentatrice een foto van zichzelf in ondergoed de wereld in. Haar volgers spraken vol lof over haar strakke lijn, want er was amper te zien dat Chrissy net was bevallen. Nu laat Chrissy in een nieuw interview met The Today Show weten dat kersverse moeders hun lichaam niet moeten vergelijken met dat van de celebs.

Back in shape

Hoe vaak hebben we niet gezien dat celebrity’s meteen na hun bevalling weer helemaal strak waren? Als het aan Chrissy ligt moeten de ‘gewone’ moeders hier absoluut geen voorbeeld aan nemen, want zo normaal is het niet. “Wij krijgen namelijk van alle kanten hulp van professionals. We nemen voedingsdeskundigen, diëtisten, personal trainers in de arm om weer back in shape te komen en dat is niet voor iedereen zo vanzelfsprekend.”

Chrissy Teigen is niet de enige die zich uitspreekt over de fascinatie voor de post baby body’s van celebs. Zo vertelde Blake Lively eerder in de Australische ochtendshow Sunrise, nadat de interviewer haar complimenteerde over haar post baby body: “Het is zo oneerlijk, want het wordt zo gevierd. Het komt over als: ‘Zó kan iemand er uitzien na het hebben van een baby.’ Ik denk dat het lichaam van een vrouw – voor en na een zwangerschap – geweldig is. Je hoeft niet gelijk een Victoria’s Secret lichaam te hebben. Ik bedoel, je hebt net een mens op de wereld gebracht, je hebt net een wonder verricht. Dus ik zou liever zien dat dat gevierd wordt.”

Lees ook: Video: Dochter Chrissy Teigen maakt video-debuut

Beeld: Instagram, Getty

Laatste nieuws

Zie ook