De Kardashian Kompilatie

De Kardashians en Jenners: either you love ‘em or you hate ‘em. Maar zelfs als ze het bloed onder je nagels vandaan...

Lees ook

De Kardashians en Jenners: either you love ‘em or you hate ‘em. Maar zelfs als ze het bloed onder je nagels vandaan halen, wil je altijd weten wat ze weer hebben uitgevreten. Want ja, er is altijd wel wat aan de hand in Kardashian-land. Daarom de Kardashian Kompilatie!

Kim Kardashian actief op social media

Hoewel Kim Kardashian zich voor onbepaalde tijd teruggetrokken heeft van social media, betekent dat niet dat ze voorgoed weg is. Eerder betrapten oplettende kijkers de realityster op het liken van een ‘opvallende’ tweet van US Weekly. Wederom heeft Kim haar terugkeer op social media laten blijken. Zo maakte La Kardashian een korte comeback om een paar van haar beroemde vrienden te volgen, waaronder Ariana Grande, Sofia Richie, Joan Smalls en Paris Hilton.

Kourtney Kardashian wil meer kinderen

Nu Kourtney Kardashian haar on-and-off-again vriend Scott Disick naar verluidt weer in de armen heeft gesloten, heeft de realityster grootse plannen. “Je kunt de chemie tussen hen zien. Ze flirten en maken grapjes. Kourtney is nooit gestopt om van hem te houden en ze hebben allebei het gevoel geweldige kinderen te kunnen maken. Om nog een kind van Scott te krijgen, is voor Kourtney een droom die uitkomt”, aldus een insider. Het stel heeft al drie kinderen Mason (6), Penelope (4) en Reign (23 maanden), die ze samen opvoeden.


Anna Wintour speelde een belangrijke rol bij de naamkeuze van North

Het is alweer drie jaar geleden dat North West, het eerste kindje van Kim Kardashian en Kanye West, werd geboren. Hoewel het stel de opvallende naam al langer in gedachten had, leek Anna Wintour – de hoofdredactrice van de Amerikaanse Vogue – de doorslag te hebben gegeven. “Ze liet ons weten North een geniale naam te vinden. Kanye en ik keken naar elkaar en moesten lachen. Ik denk dat op dat moment de beslissing was genomen”, aldus Kim K.

Bron: US Weekly, Life & Style, E! News

Laatste nieuws

Zie ook