Grazia’s top 3. Best gelezen op vrijdag

De dag was weer goed gevuld met de buzz over celebs en grappige filmpjes. Maar welke stories werden door jullie het mees...

Lees ook

De dag was weer goed gevuld met de buzz over celebs en grappige filmpjes. Maar welke stories werden door jullie het meest gelezen? Komen ze:

1. Vrouw stuurt sexy foto’s naar vriend, wordt vervolgens betrapt op vreemdgaan

Een pikante foto van je partner ontvangen kan heel erg leuk zijn en de spanning er ook goed in houden. Maar erachter komen dat je partner vreemdgaat dankzij één van de spannende berichtjes? Een stuk minder leuk. Daar kan deze – vooralsnog onbekende vrouw – over meepraten.

2. Moeder geeft dochter bijzondere naam, familie is er niet blij mee…

Het blijft een hele klus om een babynaam uit te kiezen. Dat heeft ook deze moeder ondervonden. Zij koos de naam James uit voor haar dochter, tot grote ongenoegen van haar familie.

3. Dit is waarom Coca-Cola bij McDonald’s zo lekker smaakt

Is het jou weleens opgevallen dat de Coca-Cola uit de tap bij McDonald’s net iets anders smaakt dan uit een blikje of fles? En vind je ‘m stiekem zelfs lekkerder smaken? You’re not alone! Er is zelfs een verklaring voor – en nee, het heeft niks te maken met een speciaal recept of toegevoegde suikers.

Laatste nieuws

Zie ook