Miss Montreal blij met nieuwe coaches

De blind auditions van The Voice of Holland zijn in volle gang en tot nu toe hebben de coaches al aardig wat talent...

Lees ook

De blind auditions van The Voice of Holland zijn in volle gang en tot nu toe hebben de coaches al aardig wat talent binnengehaald. De jury ziet er met twee nieuwe coaches heel anders uit dan vorig jaar. Miss Montreal, oftewel Sanne Hans, is daar maar wat blij mee.

Slappe lach

In een interview met Veronica Magazine vertelt de zangeres dat ze erg blij is met de goede sfeer in de groep. Ze is dan ook blij dat Guus Meeuwis en Waylon de nieuwe coaches zijn. “Vorig jaar moest ik veel meer vechten voor mijn plekje binnen de groep. Tussen de opnames zochten de coaches elkaar minder op. Dit jaar is de sfeer ontzettend goed, lunchen we gezellig met zijn allen. We ouwehoeren, we lachen”. Ook vertelt Sanne dat ze gedurende de dag vaak de slappe lach heeft en ze met plezier naar de vergaderingen gaat. “De coachvergaderingen zijn ook heel erg leuk”.

Spanning

In het vorige seizoen zou dat volgens haar wel anders zijn. Zo zouden Anouk en Marco Borsato het vaak niet met elkaar eens zijn en zou de spanning tussen hen goed te voelen zijn. “Überhaupt zijn zij het in het leven nooit snel eens met elkaar, denk ik. Dat ga je als kijker voelen, maar ook als coach”. Het is dan ook maar de vraag of Anouk, ondanks dat ze een contract voor twee seizoenen tekende, volgend seizoen weer in de stoel plaatsneemt. Als het aan Sanne ligt, blijft het huidige team aan coaches hetzelfde. “Dit jaar zijn alle coaches lief voor elkaar”.

Lees ook: Hoe gaat het met The Voice Kids-winnares Fabiënne Bergmans?

Een video die is geplaatst door RTL 4 (@rtl4) op

Bron: Metro Beeld: Instagram, ANP

Laatste nieuws

Zie ook