Guilty pleasure: Wat je tóch wil weten

Lekker smullen met je dagelijkse dosis guilty pleasure! Van de Geordie Shore-cast tot Dave Roelvink, Barbie en Aman...

Lees ook

Lekker smullen met je dagelijkse dosis guilty pleasure! Van de Geordie Shore-cast tot Dave Roelvink, Barbie en Amanda Balk; elke dag zetten wij de meest grappige, opvallende en semi-interessante showbizz-nieuwtjes voor je op een rijtje. Heerlijk, toch?

Mariah Carey geeft niet op in zaak tegen ex

Al eerder werd bekend dat de zangeres 50 miljoen dollar eist van haar ex-verloofde James Packer. Volgens TMZ weigert de miljardair om te onderhandelen met Mariah en zou hij dan ook niet akkoord gaan met het bizar hoge bedrag. Toch geeft de wereldster niet op, want volgens haar heeft James haar gebruikt voor grote zakendeals. Zo zou hij volgens haar veel liegen en is hij een grote opportunist. Ook is ze voor hem met haar twee kids naar Los Angeles verhuisd en moest ze haar Zuid-Amerikaanse tournee afzeggen, omdat ze naar eigen zeggen erg getraumatiseerd is door de breuk. Ze laat haar ex er dan ook niet zomaar mee wegkomen en ze dreigt dan ook hem voor de rechter te slepen als hij niet instemt met haar eis van 50 miljoen dollar. Ai, ai, ai…

Huize Bakkum viert feest

Het is vandaag groot feest bij de familie Bakkum, want zoon Lux viert vandaag alvast zijn vierde verjaardag. “22/11 wordt ons jochie alweer 4, maar vandaag is al zijn Dino feestje”. Jim en Bettina trakteren hun kleine man op een coole Dinotaart. Daar zullen Lux en zijn zusje Posy vast van gaan smullen!

Dochter Jan Kooijman is de baas

Naast dat Jan acteert, danst en presenteert, is hij natuurlijk ook nog gewoon papa. Samen met zijn vrouw Henna Lee heeft hij twee prachtige dochters. De oudste, Logan van 5, heeft haar vader graag voor zichzelf. “Als ik met mijn dochters naar de supermarkt ga, dan zijn er mensen die wat van me willen. Dan denk ik wel: maar je ziet toch dat ik met die kleintjes ben”, vertelt hij in Het Parool. Dochter Logan vond al die aandacht voor haar vader dan ook niks. “Er was een tijd dat mijn oudste dan boos werd. ‘Papa, ik háát die mensen!’ Toen heb ik gezegd dat als zij het niet wil, ik niet met mensen op de foto ga. Dat vindt ze wel interessant”, aldus Kooijman.

Bron: NU.nl, Telegraaf Beeld: Instagram, ANP

Laatste nieuws

Zie ook