De Kardashian Kompilatie

De Kardashians en Jenners: either you love ‘em or you hate ‘em. Maar zelfs als ze het bloed onder je nagels va...

Lees ook

De Kardashians en Jenners: either you love ‘em or you hate ‘em. Maar zelfs als ze het bloed onder je nagels vandaan halen, wil je altijd weten wat ze weer hebben uitgevreten. Want ja, er is altijd wel wat aan de hand in Kardashian-land. Daarom de Kardashian Kompilatie!

North en Saint bezoeken nichtje Dream

Vorige week werd baby Dream Kardashian dan eindelijk geboren. Voor Kim Kardashian de vierde keer dat ze tante werd en daarvoor kwam ze maar al te graag haar huis uit. En ze kwam niet alleen, want ze nam haar twee kids North en Saint gezellig mee. Als cadeautje nam de familie West-Kardashian roze ballonnen en twee paar mini yeezy’s mee. Rob is er in ieder geval blij mee en postte de cadeautjes dan ook direct op Instagram.

Tyga niet ‘blij’ met Kylie’s achterwerk

De rapper is 27 jaar geworden en dat moet natuurlijk gevierd worden. Liefje Kylie zorgde voor cadeautjes, maar bakte ook nog een paar bijzondere cupcakes. De cakejes waren namelijk versierd met foto’s en andere versieringen, maar één cakeje had als versiering de kont van Kylie. Alleen vond Tyga dat ze de kont wel iets platter had mogen maken, zodat het echt op haar achterwerk leek. Shame on you Tyga!

Zwangerschap Blac Chyna viel Rob zwaar

In de aflevering van morgen is te zien hoe zijn zussen Kim, Kourtney en Khloé het hebben over de heftige relatie van Rob en Chyna. Zo zou hij niet willen dat zijn zussen een babyshower zouden organiseren, omdat de zwangerschap van zijn vriendin hem erg zwaar viel en hij het er erg moeilijk mee had. Volgens Kim was het dan ook een heftige periode en sms’ten Robb en Chyna verschrikkelijke dingen naar elkaar. Gelukkig heeft baby Dream uiteindelijk voor de nodige rust gezorgd, want de kersverse ouders zijn dol op haar én op elkaar.

Bron: Hollywood Life Beeld: Instagram

Laatste nieuws

Zie ook