Anouk ziet buitenwereld niet meer door roem

Het leven van een beroemdheid gaat niet altijd over rozengeur en maneschijn... Dat blijkt maar weer uit het verhaal van...

Lees ook

Het leven van een beroemdheid gaat niet altijd over rozengeur en maneschijn… Dat blijkt maar weer uit het verhaal van Anouk. De 41-jarige zangeres laat in een “klets- en eetserie” op YouTube weten dat ze door alle roem in een isolement leeft en daar absoluut niet gelukkig van wordt…

Sip

“Ik moet er niet teveel over nadenken, want dan word ik best wel sip”, vertelt Anouk. “Ik ben altijd een buitenmens geweest, ik was altijd op de straat. Dat kan nog steeds wel, maar ik loop gewoon gebogen buiten. Met mijn hoofd naar de grond. Mijn schouders zijn zelfs scheef gaan groeien, dat is geen grap.” De blondine dwingt zich zo nu en dan om naar de sportschool te gaan, zodat ze nog eens buiten komt. “Alles speelt zich al af rond m’n huis en in m’n huis. Ik leef best wel geïsoleerd, en da’s ongezond. Ik moet af en toe de deur uit.”

Naar het buitenland

Hetzelfde doet ze voor haar zes kinderen. “Heel veel dingen die leuk zouden moeten zijn als familie en de dingen die je samen onderneemt, die zijn voor mij niet leuk. Behalve als we in het buitenland zijn.” Toch is ook dat niet altijd even makkelijk, vertelt Anouk. “Al die kinderen gaan dan mee. Dat geeft zoveel stress.”

De zangeres heeft al geprobeerd om naar het buitenland te verhuizen. “Ik ben een paar keer naar Amerika geweest: Cincinatti, Los Angeles en New York. Op een gegeven moment ben ik alleen met de kinderen gegaan en toen heb ik gezegd: als iemand terug wil, of je mist je vader, dan gaan we gelijk terug. En dat gebeurde, na een maand of vier.”

Lees ook: Sanne Hans over The Voice zonder Anouk

Bron: AD, Beeld: ANP

Laatste nieuws

Zie ook