Married at First Sight-stel nog steeds gelukkig getrouwd

Precies een jaar geleden gaven Patty en Bram elkaar het jawoord in het tv-programma Married at First Sight. Een pro...

Precies een jaar geleden gaven Patty en Bram elkaar het jawoord in het tv-programma Married at First Sight. Een programma waarin koppels door de wetenschap aan elkaar gekoppeld werden. Ze hadden elkaar nog nooit gezien, maar bleken de perfecte match te zijn.

Hectiek

Met BN De Stem blikken zij nu terug op het afgelopen jaar. Zo beleefden ze afgelopen week weer wat momenten van die ene bijzondere dag. “Van dinsdag op woensdag hebben we gelogeerd in Lekkerkerk, in het hotel waar de trouwplechtigheid was. Toen ik binnenkwam, zag ik de receptie en dacht, die heb ik toen helemaal niet gezien. De grote lijnen weet ik nog wel, maar veel details zijn me in alle hectiek ontgaan”. Patty vond het dan ook geweldig om alles weer opnieuw te beleven.

Huisje, boompje, beestje

Ondanks dat Patty en Bram nu een jaar als getrouwd stel door het leven gaan, wonen ze nog steeds niet samen. Het is niet dat ze dat niet willen, maar meer omdat ze er nog niet uit zijn in welke stad hun ‘huis’ dan moet staan. Ook aan het hebben van kinderen wordt steeds meer gedacht. “We hopen dat het ons gegund is. Maar ook dat doen we rustig aan, eerst maar eens samenwonen.” En ook al zijn Patty en Bram al getrouwd, ze zouden het graag over willen doen. ”Vorig jaar was het ook fantastisch geregeld, hoor, alleen hadden we veel meer mensen willen uitnodigen. Daarom willen we het graag nog een keer overdoen met alle vrienden en familie.”

Bron: Metro Beeld: Instagram, RTL

Laatste nieuws