Gordon doet schokkende uitspraak over zijn overleden moeder

Na 25 jaar lang keihard aan zijn zangcarrière te hebben gewerkt, houdt Gordon er nu dan echt mee op. Gisterenavond werd...

Lees ook

Na 25 jaar lang keihard aan zijn zangcarrière te hebben gewerkt, houdt Gordon er nu dan echt mee op. Gisterenavond werd de documentaire ’25 Jaar Gordon: Groots En Meeslepend’ uitgezonden op RTL en werd er teruggeblikt op mooie, maar ook mindere momenten in zijn leven.

Homoseksualiteit

Je mag van Gordon vinden wat je wil, maar dat hij veel successen heeft gekend is niet te ontkennen. Toch is zijn leven niet alleen maar rooskleurig geweest. Gordon verloor in 2010 zijn moeder, waarmee hij een goede band had. Volgens Gordon is zijn homoseksualiteit altijd een moeilijk ding geweest voor haar en heeft ze het nooit helemaal geaccepteerd. “De periode dat ik uit de kast kwam, zei ze de meest vreselijke dingen. Waarvan je denkt: hoe kun je zoiets zeggen over je eigen kind? ‘Had ik maar een kussen op je gezicht gedrukt’. Dat is toch vreselijk?”.

Aspirientje

Ondanks dat zijn zus al eens had laten vallen dat hij weleens homo zou kunnen zijn, was de eerste reactie er niet één die je graag wil horen. “Ga maar naar de dokter. Met een aspirientje gaat het over”, zei ze toen haar zoon zijn ‘geheim’ aan haar vertelde. Toch heeft Gordon haar niks kwalijk genomen. “Ze heeft al mijn vriendjes altijd met open armen ontvangen. Of nou ja, de leukste”, aldus Gordon.

Lees ook: Zware tijd voor Gordon en familie

Bron: Lindanieuws.nl Beeld: RTL, ANP

Laatste nieuws

Zie ook