Tweeling van ex van Mattie voor het eerst gezien

Het gaat goed met Bo en Vesper, de tweeling van Mattie's ex Kirsten. De twee zijn voor het eerst met hun moeder buiten d...

Lees ook

Het gaat goed met Bo en Vesper, de tweeling van Mattie’s ex Kirsten. De twee zijn voor het eerst met hun moeder buiten de deur gespot.

Home sweet home

De twee meisjes, die vier maanden te vroeg ter wereld kwamen, verbleven in een speciaal ziekenhuis voor ernstig zieke kinderen. Eind augustus werd bekend dat één van de twee naar huis mocht. Waar de ander was, was toen nog niet bekend. Inmiddels zijn ze beiden veilig thuis.

Begin dit jaar werd Q-Music-dj Mattie vader van een tweeling, genaamd Vesper en Bo. “Na een zwangerschap van bijna 26 weken is onze tweeling geboren. Iedereen die er een beetje verstand van heeft, weet dat dit veel te vroeg is”, vertelde hij destijds. Toen kwam er een plot twist die niemand zag aankomen: Mattie bleek niet de biologische vader te zijn van de twee meiden.

Mattie en Kirsten zijn niet meer samen. Wat voor rol Mattie in het leven van de tweeling zal spelen, is dan ook niet bekend.

Lees ook: Ouch! Robbie Williams vraagt naar Mattie’s ex

Beeld: ANP

Laatste nieuws

Zie ook