‘Chris Brown en Rihanna zien elkaar weer regelmatig’

Chris Brown en Rihanna hadden een tijd lang een knipperlichtrelatie, maar in 2013 gingen de twee definitief uit elk...

Lees ook

Chris Brown en Rihanna hadden een tijd lang een knipperlichtrelatie, maar in 2013 gingen de twee definitief uit elkaar. Chris vond opnieuw de liefde bij Karrueche en ook Rihanna leek een tijd geleden een romance met rapper Drake te hebben. Toch zijn ze naar verluidt allebei weer single en dat zou nog weleens voor verrassingen kunnen zorgen.

Mishandeling

Chris en Rihanna gingen in 2009 uit elkaar, nadat Chris de zangeres flink had toegetakeld. Toch werden ze in 2013 weer samen gespot en werd bekend dat ze opnieuw een relatie hadden. Lang duurde de relatie niet, want een paar maanden later verbraken ze hun kortstondige romance alweer.

Vertrouwen

Nu, 3 jaar later, lijkt het erop dat de zanger flink aan zichzelf heeft gewerkt. Op Instagram postte hij onlangs een emotionele video, waarbij hij een reactie gaf op een video waarin een moeder haar dochter positieve boodschappen meegeeft. “Dit heeft me echt geraakt. Hierdoor wil ik me elke keer blijven verbeteren en geeft me ook weer vertrouwen in de mensheid”, postte Chris onder zijn bericht. Volgens een vriend van Chris zou Rihanna erg blij zijn met deze verandering. “Ze praten elke dag en hebben elkaar ook alweer een paar keer gezien”. Zal het dan toch weer goed komen tussen de twee?

Lees ook: Zien: Dit is het knappe broertje van Rihanna

Bron: Radar Online Beeld: Getty

Laatste nieuws

Zie ook