Balayage coupe gaat vreselijk mis

Na een bezoekje aan de kapper hoop je de salon met mooi haar te verlaten. Ook Nina Mather uit Sydney had die hoop nadat...

Lees ook

Na een bezoekje aan de kapper hoop je de salon met mooi haar te verlaten. Ook Nina Mather uit Sydney had die hoop nadat ze besloten had iets nieuws met haar lokken te proberen. Vol goede moed stapte ze de salon binnen, wat uiteindelijk heel anders uitpakte dan ze had verwacht.

Balayage

Nina bracht een foto mee zodat de kapper kon zien wat haar wensen waren. Ze wilde een mooie balayage, maar na vijf uur in de kappersstoel gezeten te hebben was het toch niet helemaal wat ze had verwacht. “Ik was niet tevreden en zei dat ik hier niet voor zou betalen, en dus probeerden ze het te redden door het nog meer te bleken.” Het resultaat? Broos en beschadigd haar. De hoofdprijs? Maar liefst 200 dollar. Terwijl Nina hier geen geld voor neer wilde leggen, stelde de kapperszaak voor de prijs met 60 dollar te verlagen.

Geruïneerd

Noodgedwongen moest ze alsnog voor haar mislukte kappersbeurt betalen, maar mocht wel een klacht indienen. “R.I.P mijn geweldige haar”, schreef Nina op Facebook. “Ik heb nu een afspraak bij een andere kapper en zij vertelden me dat mijn haar een intensieve herstelbehandeling nodig heeft. Ik vond het vreselijk om mijn geruïneerde haar op werk te moeten laten zien. Mijn zoon heeft me zijn Jamaicaanse beanie gegeven, zodat ik me beter voelde.” Benieuwd naar haar mislukte kapsel? Je ziet het *HIER*.

Lees ook: ‘Perfecte’ make-uplook voor bruiloft gaat mis

Bron: Daily Mail, Beeld: iStock

Laatste nieuws

Zie ook