25x Grazia + Dermalogica Skin-Set samen voor maar €60

Hoe  jn is het als je huid er verzorgd en stralend uitziet? Bij een abonnement op Grazia krijg je nu deze heerlijke...

Lees ook

Hoe jn is het als je huid er verzorgd en stralend uitziet? Bij een abonnement op Grazia krijg je nu deze heerlijke Dermalogica skin-set cadeau (t.w.v. €87,50)! Daarmee kun jeje huid lekker verwennen. Ga naar grazia.nl/aboderma en meld je snel aan!

De skin-set bestaat uit:

• Multi-active toner (50 ml) Een verfrissende spray die zorgt voor optimale hydratatie van jehuid. Deze spray kun je de hele dag gebruiken, op momenten
dat je behoefte hebt aan hydratatie en/of verfrissing.

• Hydrablur primer (22 ml)
De primer is een lichtgewicht, niet vette formule, ideaal voor alle huidtypes. Hij verzacht en egaliseert de huid en legt een beschermend, niet afsluitend laagje op je huid dat helpt bij het behoud van een gezonde vochtbalans.

• Special cleansing gel (50 ml)
Een zeepvrije, schuimende gel die vuil en make-up verwijdert zonder de huidbarrière aan te tasten. Resultaat: een schone, gehydrateerde en gezonde huid.

Voorwaarden

Deze aanbieding is geldig t/m 31 mei 2017. Je abonneert je ten minste voor de opgegeven periode en tot wederopzegging. Opzeggen is heel eenvoudig en kan permaand. Prijswijzigingen, druk- en zetfouten zijn voorbehouden. Grazia kost in de winkel €2,99. Op deze abonnementsovereenkomst zijn de Leveringsvoorwaarden enhet Privacy- en Cookiebeleid van Abonnementenland van toepassing. Voor abonnementen buiten Nederland gelden andere voorwaarden. Kijk voor alle voorwaardenop abonnementenland.nl onder het kopje ‘Service & Contact’. Kijk voor meer informatie over digitaal lezen op tijdschrift.nl/koppelen. OP=OP.

Laatste nieuws

Zie ook