Ophef over koppel ‘Baby te Huur’

Kijkers zaten gisteravond met open mond te kijken naar de naar de laatste uitzending van het NPO-programma Baby te Huur....

Lees ook

Kijkers zaten gisteravond met open mond te kijken naar de naar de laatste uitzending van het NPO-programma Baby te Huur. Vooral het gedrag van deelnemers Melanie (17) en Philippe (20) en de manier waarop ze met hun logée Lorenzo (5) omgingen, viel niet in goede aarde. Het leidde dan ook tot heel wat verontwaardigde reacties op social media.

Commotie

In het programma kunnen jonge stellen ervaren hoe het ouderschap is, door een bepaalde tijd samen te leven met een logeerkind. Melanie en Phil maakt er sinds aflevering een geen geheim van dat ze het ouderschap niet zien zitten en ze lijken dan ook totaal niet geïnteresseerd in Lorenzo. Zo vergat Phil al eens de naam de jongen en vindt Melanie hem ‘fucking irritant’, stinkt hij ook nog eens volgens haar en weigert ze hem te troosten als hij in huilen uitbarst. Als klapper op de vuurpijl laat ze de kleine jongen bijna onder een bus rennen, om vervolgens te roepen dat ‘alle kinderen kut zijn’. Opvallend genoeg is Philippe ervan overtuigd dat zijn vriendin later wél een goede moeder zal zijn… Daar waren de kijkers het absoluut niet mee eens.

Aflevering gemist? Je ziet ‘m hieronder:

Beeld: iStock, Twitter, YouTube

Laatste nieuws

Zie ook