De Kardashian Kompilatie

De Kardashians: you hate ‘em or you love ‘em. Maar zelfs als ze het bloed onder je nagels vandaan halen, wil je alt...

Lees ook

De Kardashians: you hate ‘em or you love ‘em. Maar zelfs als ze het bloed onder je nagels vandaan halen, wil je altijd weten wat ze weer hebben uitgevreten. Want ja, er is altijd wel wat aan de hand in Kardashian-land. Daarom Kardashian Kompilatie!

De Kardashians steunen Kanye West

Hij kan je niet zijn ontgaan: Kanye werd na een mental breakdown geboeid naar het ziekenhuis gebracht. Nadat Kim Kardashian haar eerste publieke verschijning sinds de overval in Parijs heeft afgezegd om zo snel mogelijk bij haar echtgenoot te kunnen zijn, zijn ook zussen Kourtney en Khloé, moeder Kris en Corey Gamble teruggevlogen naar Los Angeles om Kanye te steunen. De Kardashian-familie was in New York om deel te nemen aan het Angel Ball, een benefietavond voor kankeronderzoek waar Robert Kardashian maandagavond geëerd werd.

Het viertal werd op het vliegveld gespot nadat het nieuws bekend werd gemaakt dat de rapper zou met psychische aanvallen, stress en oververmoeidheid kampt. Kourtney werd tijdens de terugkomst gespot met Yeezy pants om haar steun aan Kanye te laten blijken. Meer foto’s zie je *HIER*.

Moeder Blac Chyna woedend op Rob Kardashian

Tokyo Toni, de moeder van Blac Chyna, pikt het niet dat Rob Kardashian haar een ‘ongeleid projectiel’ noemt in de nieuwste aflevering van Rob & Chyna. Ze liet dan ook met een Instagram-post blijken daar niet van gediend te zijn. “Jouw hele familie is een ongeleid projectiel, jongen! Denk daar maar eens over na! Denk maar niet dat je ooit nog bij me hoeft te komen! Dat er zo over me gesproken wordt voor de kijkcijfers! WAAR IS MIJN CHEQUE… Als je drama wil dan kun je het krijgen”, schreef ze. Inmiddels is het bericht verwijderd, maar je leest het *HIER* terug.

Ray J haalt flink uit naar Kim Kardashian

In zijn nieuwe nummer Famous met Chris Brown haalt Ray J flink uit naar ex Kim Kardashian – wiens sekstape in 2003 uitlekte. Daarin stelt hij dat de realityster met hem naar bed ging voor de roem en dat de hele familie daarvan geprofiteerd heeft. Daarnaast noemt hij Kim een rat en Kanye Mickey Mouse. Alsof dat niet genoeg is, haalt hij ook de overval in Parijs erbij:Gotta stay strapped when you walk around now.”

Het nummer is een reactie op Kanye’s gelijknamige nummer, waarin Kanye ook de naam van Ray J liet vallen. Aan Billboard verklaart hij dat het hem niet kwalijk kan worden genomen te reageren op alle dingen die de afgelopen maanden over hem gezegd zijn.

Bron: Daily Mail, The Sun, Telegraaf

Laatste nieuws

Zie ook