Guilty pleasure: Wat je tóch wil weten

Lekker smullen met je dagelijkse dosis guilty pleasure! Van de Geordie Shore-cast tot Dave Roelvink, Barbie en Aman...

Lees ook

Lekker smullen met je dagelijkse dosis guilty pleasure! Van de Geordie Shore-cast tot Dave Roelvink, Barbie en Amanda Balk; elke dag zetten wij de meest grappige, opvallende en semi-interessante showbizz-nieuwtjes voor je op een rijtje. Heerlijk, toch?

Everon Jackson Hooi is woedend

“Nu al langer dan een dag offline door prutsers van @hostnet_webcare”, schrijft de boze GTST-acteur op Twitter. Volgens hem doet het internetbedrijf dat de webshop van zijn sieradenlijn Chico d’Oro host hun werk niet goed, waardoor zijn online winkel al anderhalve dag onbereikbaar is.

Sylvie Meis verrast met rozen

Sylvie Meis heeft op Instagram een foto gedeeld van een grote bos rozen, waarmee ze verrast is. In het bijschrift staat alleen een hartje. Zou ze de bloemen van haar lover Charbel Aouad hebben gekregen?

Myrthe Mylius gelukkig in de liefde

Myrthe is na haar breuk met Thomas Berge weer verliefd. Ze staat zelfs open om weer te trouwen met haar nieuwe vriend, de Duitse polospeler Sebastian. Dat vertelt ze in Party. “Ik sta daar wel voor open. Het is heel pijnlijk hoe dat in het verleden is verlopen, maar aan de andere kant kan het ook wél slagen. En dan is een huwelijk het mooiste wat er is.”

Beeld: ANP

Laatste nieuws

Zie ook