Hollywood Breakfast

Rise and shine! Wij geven jou elke dag de ins en outs over het celeb nieuws dat je gemist hebt terwijl je slie...

Lees ook

Rise and shine! Wij geven jou elke dag de ins en outs over het celeb nieuws dat je gemist hebt terwijl je sliep. Komen ze:

Jay Z gaat Kanye West bellen

Niet lang geleden waren Jay Z en Kanye nog goede vrienden, maar Kanye sprak zich steeds vaker negatief uit over zijn ‘zogenaamde’ vriend. Zo liet Jay Z niks van zich horen na de overval op Kim Kardashian, wat Kanye hem zeer kwalijk nam. Nu Kanye met psychische problemen in het ziekenhuis is opgenomen en daar voorlopig nog moet blijven, heeft Beyoncé erop aangedrongen dat Jay Z contact met zijn oude vriend opneemt.

Madonna steunt zoon na arrestatie

Madonna’s 16-jarige zoon Rocco werd eind september gearresteerd voor het bezit van cannabis, maar het incident kwam afgelopen dinsdag pas aan het licht bij de media. “Ik hou heel veel van mijn zoon. Ik zal alles doen om hem de steun te geven die hij nodig heeft, en ik vraag jullie onze privacy te respecteren in deze tijden”, heeft de zangeres laten weten.

Miley Cyrus verwend voor verjaardag

Miley mocht gisteren 24 kaarsjes uitblazen en is flink verwend door haar vriend Liam Hemsworth. Op Instagram deelt ze foto’s van haar cadeaus: Ballonnen, een enorme bos bloemen en een ring met steentjes in alle kleuren van de regenboog. “Jij weet als geen ander hoe je mijn dikke kindervingertjes kan laten schitteren”, schrijft ze erbij.

Laatste nieuws

Zie ook