Boer Zoekt Vrouw kandidaat onder vuur

Boer Zoekt Vrouw Internationaal kandidaat Olke uit Texas, die in het nieuwe seizoen van het populaire programma te zien...

Lees ook

Boer Zoekt Vrouw Internationaal kandidaat Olke uit Texas, die in het nieuwe seizoen van het populaire programma te zien zal zijn, ligt nu al onder vuur vanwege zijn zoon.

Nare hobby

Hoewel het nieuwe seizoen van BZV pas in januari 2017 te zien is, stelden de vijf Nederlandse boeren die in het buitenland wonen zich in augustus al voor. Daaronder bevond zich boer Olke die met zijn 13-jarige zoon Rick in het Amerikaanse Texas woont.

Op de Facebook-pagina van de tiener is te zien dat hij er al jaren een nare hobby op nahoudt: hij schiet voor zijn plezier dieren dood, waar hij vervolgens op social media mee poseert. Er komen foto’s van duiven, herten en zelfs een hond voorbij.

Belachelijk

Stichting Dier&Recht en PETA vinden het belachelijk en vooral heel jammer dat Boer Zoekt Vrouw aandacht besteedt aan wrede troffeejacht. Zij vinden dat zulke boeren genegeerd moeten worden. Ook op social media wordt geschokt op de foto’s, die wij hier niet zullen tonen, gereageerd.

KRO heeft aan Shownieuws laten weten: “Boer Olke is onze deelnemer. Hij is op zoek naar een vrouw. De hobby’s van zijn zoon staan daar natuurlijk buiten. Het gaat ons om Olke.”

De vrijgezelle vrouwen die gereageerd hebben op de oproep van boer Olke zullen waarschijnlijk nog even twee keer na moeten denken, voordat ze naar het verre Texas afreizen.

Bron: Shownieuws, Beeld: KRO

Laatste nieuws

Zie ook