Win! Een pyjama uit de Cosy collectie van Hunkemöller

Baby, it’s cold outside! De bladeren vallen van de bomen, het wordt steeds donkerder en als je na een lange dag thuiskom...

Lees ook

Baby, it’s cold outside! De bladeren vallen van de bomen, het wordt steeds donkerder en als je na een lange dag thuiskomt plof je het liefst in een chill-outfit op de bank. In de nieuwe Cosy Collection van Hunkemöller vind je de mooiste setjes nachtmode. En jij kunt zo’n pakje winnen!

Pyjama party

Het is leuk om een sexy kanten pakje aan te trekken, maar erg warm is het natuurlijk niet. En dat is nou net wat je nodig hebt tijdens je netflix & chill sessie. De pyjama’s van Hunkemöller zijn niet alleen heerlijk zacht en warm, maar ook fashionable. Denk aan pyjama’s met leuke prints, zachte badjassen en jurkjes van fleecestof. Maar ook warme sloffen en sokken ontbreken niet in de Cosy Collection. Perfect als cadeau voor de feestdagen voor je moeder, beste vriendin óf jezelf. De hele collectie zien? Klik hier.

Winnen!

Kun jij niet wachten om jezelf in zo’n lekkere pyjama te hijsen? It’s your lucky day! Wij mogen namelijk drie verschillende Hunkemöller Cosy setjes weggeven. Vul het winformulier HIER, geef als antwoord op de vraag je maat door en welk setje je wil winnen. Wie weet breng jij de feestdagen extra knus door. Good luck!

Beeld: Hunkemöller

Laatste nieuws

Zie ook