Grazia’s Weekendtips

Nog niks gepland dit weekend, maar wil je wel graag de deur uit? Grazia tipt de leukste to-do's. Van festivals, feesten...

Lees ook

Nog niks gepland dit weekend, maar wil je wel graag de deur uit? Grazia tipt de leukste to-do’s. Van festivals, feesten en markten tot shopadressen, een must-see lunchtentje of film- en boekentip. Dit is er te doen in het weekend van zaterdag 26 en zondag 27 november 2016.

Pokeren om de rekening bij All In Kitchen

Het Pop-Up restaurant is tevens de set voor de gelijknamige serie op RTL 5. De opnames zijn inmiddels voorbij, maar het decor lieten ze nog even staan. Net zoals in de serie worden gasten als introductie iets bijzonders aangeboden, namelijk een klein potje pokeren om de rekening. Weet je de ober te verslaan, dan hoef je dus niks voor je maaltijd te betalen. Chef Otto Genz staat in de keuken, dus het eten is ook nog eens van hoog niveau. Binnenkort op zoek naar een leuke tent om te eten? Dit is dus waar je zijn moet. En wellicht eet je ook nog eens voor niks!

Waar: Gaasterlandstraat 3-5, Amsterdam
Wanneer: T/m juni 2018

No Worries Antwerpen opent nieuwe horecazaak

Heb je binnenkort een weekendje Antwerpen op de planning staan, dan heb je bij deze gelijk een zaakje waar je kan gaan eten. De eigenaren Ann en Koen de Buck wilden in eerste instantie een kleine koffiebar beginnen, maar uiteindelijk is de zaak veel meer dan dat geworden. Het menu is eenvoudig, maar kan wel naar de wens van de gasten worden aangepast. En of je nou alleen, met een vriendin of met het hele gezin bent, bij No Worries Antwerpen is niks te gek.

Waar: Kribbestraat 20, Antwerpen
Wanneer: Woensdag t/m vrijdag: 10.30-20.00 / Zaterdag & zondag: 09.30-17.00

Shoppen bij winkelgalerie Stark

Kom je regelmatig in Amersfoort of ben je er juist nog nooit geweest, dan mag je zeker de winkelgalerie Stark niet overslaan. Een uitgebreide collectie van exclusieve tassen van onder andere Hester van Eeghen, Awardt en UASHMAMA. Maar dat is niet het enige, want ook voor sjaals, keramiek en schilderijen van gerenommeerde kunstenaars en ontwerpers kan je er terecht. Aanradertje dus!

Waar: Bloemendalse Binnenpoort 12, Amersfoort
Wanneer: Donderdag t/m zondag: 12.00 tot 17.00 uur

Laatste nieuws

Zie ook