Guilty pleasure: Wat je tóch wil weten

Lekker smullen met je dagelijkse dosis guilty pleasure! Van de Geordie Shore-cast tot Dave Roelvink, Barbie en Amanda Ba...

Lees ook

Lekker smullen met je dagelijkse dosis guilty pleasure! Van de Geordie Shore-cast tot Dave Roelvink, Barbie en Amanda Balk; elke dag zetten wij de meest grappige, opvallende en semi-interessante showbizz-nieuwtjes voor je op een rijtje. Heerlijk, toch?

Fred van Leer doet mee aan de Dickliner-trend

Het kan je niet ontgaan zijn: De dickliner is helemaal hip. De eyeliner in de vorm van een piemel rond het oog wordt ook door de sterren opgemerkt. Fred van Leer laat alvast even zien hoe de dickliner bij hem staat.

Monique voelt zich langzaam weer beter na haar helse bevalling en straalt

Monique Westenberg en André Hazes Junior zijn ongeveer een maand geleden ouders geworden van hun zoontje. Hoewel het een helse bevalling was, krabbelt de kersverse moeder langzaam weer op. Vandaag plaatste de blondine een selfie met de tekst: “Langzaamaan kom ik weer lekker in m’n velletje! Tussen de luiers en flesjes door even m’n wimpers laten doen bij de beste! @mireillepenning Zo lijken mijn ogen wat minder vermoeid nu ik minder slaap dan normaal”. Eerder deze week plaatste ze al een foto waarbij haar zwangerschapsbuik al niet meer zichtbaar is. Bekijk de foto’s hieronder.


Samantha ‘Barbie’ van der Plas heeft nieuwe Gucci oorbellen

Ja, je leest het goed! De oorbellen zijn niet van het merk Gucci, maar zijn een afbeelding van haar hondje die de naam Gucci draagt. Vol trots showt ze de gouden hangers op social media. Bekijk de foto hieronder.

Dit is ‘m dan: De enige echte trouwjurk van Patricia Paay

Kort geleden schreven we al dat La Paay te zien zou zijn in het programma Say Yes To The Dress. Na lang wikken en wegen is Patricia uiteindelijk gevallen voor een barok off-white jurk met bronzen en koperen details. Bekijk de jurk hieronder.

Bron: Weekend, Instagram, Shownieuws, AD, Beeld: Instagram, ANP

Laatste nieuws

Zie ook