Vrouw showt indrukwekkende weight loss journey

Tesia Kline uit Georgia haar 60.000 Instagramvolgers te danken aan haar indrukwekkende weight loss journey, waarmee...

Tesia Kline uit Georgia haar 60.000 Instagramvolgers te danken aan haar indrukwekkende weight loss journey, waarmee ze anderen hoopt te inspireren. Maar de 25-jarige postte een foto waarop duidelijk wordt dat ze ook weleens een break neemt van haar strikte trainingsregime.

Weegschaal

“Wanneer al je definitie en baby abs verdwijnen, maar het je niet uitmaakt omdat je weet dat je je spieren nog steeds traint”, schrijft Kline onder een foto van haar huidige lichaam, naast dat van toen tijdens een bodybuildwedstrijd in augustus. “Ik geef wel toe: soms kijk ik naar mijn lichaam van toen ik op het podium stond en denk ik: ‘jeetje wat is er in godsnaam gebeurd?”, maar ik laat het me niet ontmoedigen. Je moet alleen maar vooruit kijken en jezelf eraan herinneren dat je awesome bent en dat je alles kunt doen als je maar in jezelf gelooft. Laat de weegschaal niet jouw leven leiden!”

Gezond

Sinds Tess begon aan haar weight loss journey is ze zo’n 23 kilo afgevallen. Tijdens haar studie at ze ontzettend slecht en dronk ze daarnaast ook nog eens veel frisdrank. “Het was een heel slechte gewoonte.” Op een dag werd ik wakker en ik was het helemaal zat hoe ik eruitzag en hoe ik me voelde”, vertelde ze aan Daily Mail “Toen ik me in het zweet werkte en mezelf zag in de spiegel wilde ik eigenlijk huilen, maar ik hield me in en hield me voor dat ik een fit girl zou worden. Dat gaf me zoveel kracht. Nu hou ik ervan hoe ik me voel tijdens het sporten en ik hou van de resultaten die ik nu zie. Maar niet alleen dat, ik ben nu gezonder dan ooit.”

Bekijk haar transformatie hieronder:

Beeld: Instagram, iStock

Laatste nieuws