Het gaat niet zo goed met Angelina Jolie

De scheiding met Brad Pitt heeft een grote impact op Angelina Jolie. Sinds ze de scheidingspapieren indiende en het...

Lees ook

De scheiding met Brad Pitt heeft een grote impact op Angelina Jolie. Sinds ze de scheidingspapieren indiende en het einde van Hollywoods it-koppel Brangelina in zicht kwam, lijkt het niet goed te gaan met de actrice.

Gestresst

Angelina is zo gestresst door haar vechtscheiding met Brad Pitt, dat ze naar verluidt een kettingroker is geworden. “Angie eet niet, ze rookt aan één stuk door. Ze kan makkelijk twee pakjes per dag oproken”, vertelt een bron aan Radar Online. Ook zou de Angelina Jolie flink wat kilo’s zijn afgevallen en nog maar een schokkende 36 kilo wegen. “De sigaretten doden haar eetlust. De strijd tegen Brad is het moeilijkste dat ze ooit gedaan heeft. Ze is gestresst en voelt zich constant angstig.”

Zorgen om Brad

Ook Brad Pitt zou er volgens bronnen slecht aan toe zijn. Toch werd hij onlangs voor het eerst in het openbaar gespot bij een privévertoning van de film Moonlight. Ondanks zijn vrolijke uitstraling, maken veel mensen zich toch zorgen om de acteur. Brad zou er volgens zijn fans slecht uitzien en daarmee werd vooral op zijn afnemende gewicht gedoeld. Je ziet de foto *HIER*.

Bron: Radar Online, Beeld: Getty

Laatste nieuws

Zie ook