Toen en nu: The Veronicas

Je kent ze vast nog wel: The Veronicas. In 2005 brak de popsensatie, bestaande uit de tweeling Lisa Marie en Jessica Lou...

Lees ook

Je kent ze vast nog wel: The Veronicas. In 2005 brak de popsensatie, bestaande uit de tweeling Lisa Marie en Jessica Louise Origliasso, door bij het grote publiek. Hun debuutalbum The secret life of… behaalde dat jaar vier keer platina. De dames zijn door de jaren heen flink veranderd. Ben je benieuwd hoe ze er nu uitzien?

Carrière

Hun singles 4ever, Everything I’m Not, When It All Falls Apart, Revolution en Leave Me Alone waren een daverend succes in hun thuisland Australië. Daarna werden hun hits ook wereldwijd een succes. De meiden zijn nu nog vooral in Australië actief en timmeren daar nog steeds hard aan de weg. Waar de zussen ook hard aan timmeren is aan hun uiterlijk. De twee hebben sinds hun doorbraak een enorme transformatie ondergaan.

Plastic Fantastic

Volgens bronnen zijn de twee niet vies van een beetje plastische chirurgie en hebben er dan ook alles aan gedaan om nóg meer op elkaar te lijken. Ze zijn nu 31 jaar oud en hebben onder andere hun lippen laten doen, hun wenkbrauwen laten liften en hebben wellicht iets aan hun neus laten doen. Dokter Darryl Hodginkson vertelt aan de Perth Now dat één van de grootste veranderingen toch wel is dat ze enorm veel zijn afgevallen en hun babyvet kwijt zijn. The Veronicas zelf ontkennen echter elke vorm van plastische chirurgie. Bekijk hun foto’s hieronder en oordeel zelf.

Toen

Nu

Lees ook: Acteur Pluk van de Petteflet erg goed opgedroogd

Bron: Daily Mail, Wikipedia, Beeld: Getty

Laatste nieuws

Zie ook