YouTube-sensatie: Dit koppel filmde de hele zwangerschap en geboorte van hun tweeling

De YouTubers Darcy Lazar en Thomas Smagge zijn met hun YouTube-kanaal  Stellig een ware sensatie. Zij filmden...

Lees ook

De YouTubers Darcy Lazar en Thomas Smagge zijn met hun YouTube-kanaal Stellig een ware sensatie. Zij filmden alles van hun zwangerschap: Van de bekendmaking van de zwangerschap, tot het verklappen van het geslacht en van de ziekenhuisopnames tot de bevalling met keizersnee van hun tweeling. Ja, echt.

Niets geheim

Vorige week is het stel ouders geworden van twee meisjes. De tweeling is veel te vroeg geboren en ligt voorlopig nog in hun couveuse. De bevalling ging met de keizersnee en de ruggenprik was vooral erg pijnlijk voor Darcy. Hoe wij dit allemaal weten? Het stel heeft het gewoon allemaal op YouTube gezet! Alles laten ze zien: De reactie van hun ouders toen ze het blijde nieuws brachten, de echo’s, het feestje voor familie waarbij ze met een taart het geslacht van de meisjes bekend maakten, de vele ziekenhuisopnames van de moeder en alles erop en eraan.

Beetje teveel?

Hoewel er ontzettend veel positieve reacties zijn, vinden sommige mensen het overdreven dat ze zoveel delen. Het stel zelf heeft er echter hele andere bedoelingen bij. Zo vertelden ze al eerder in een vlog dat ze de filmpjes ook een beetje voor hun dochters hebben gemaakt, zodat de meiden later alles van de zwangerschap en bevalling terug kunnen kijken als ze groter zijn. Tja, dat is natuurlijk wel erg leuk beeldmateriaal voor later! Bekijk de bevallingsvlog van Stellig hieronder.

Lees ook: Backstage met Robin Martens

Bron: YouTube, Beeld: iStock

Laatste nieuws

Zie ook